Akoestische oplossingenAkoestieLine


Minder nagalm en een fijne akoestiek

Geluid verplaatst zich door de lucht en weerkaatst tegen vloeren, plafonds en wanden. Zo ontstaan reflecties en daarmee galm. 

De akoestische toepassingen zoals wandpanelen, roomdividers, behang en deskdividers uit onze AkoestieLine absorberen geluidsgolven en gaan zo afleiding en stress tegen. De unieke samenstelling vermindert omgevingsgeluid, nagalm en stemgeluid. Met onze surface-specialisten kunnen we elke ruimte voor u naar wens voorzien van een toepassingen die het omgevingsgeluid aangenamer maken. En doormiddel van de producten te voorzien van een eigen opdruk creëer je ruimtes die net zo goed klinken als dat ze eruitzien.

Wat is het effect, en waar kan ik het toepassen

Bepaalde frequenties van omgevingsgeluid worden geabsorbeerd door de panelen, waardoor nagalm en stemgeluiden worden verminderd. In de grafiek zie je het effect per frequentie:

Onze producten uit de AkoestieLine zijn multifunctioneel voor onder andere kantoorruimtes, scholen en horeca. Tevens zijn ze in variabele formaten te verkrijgen en te voorzien van eigen designs. Helaas zijn de producten niet geschikt om buiten of in vochtige ruimtes te gebruiken. 

Belangrijkste kenmerken:

Rust en concentratie

Helemaal in jouw stijl

Duurzame keuze

Uniek frame


AkoestieLine Collectie

Behang

Wandframe

Panelen

Dividers

Plafond


AkoestieLine Inspiratie:


Benieuwd wat wij voor uw gebouw kunnen betekenen?

Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen onze surface-specialisten contact met u op voor een vrijblijvend maatwerk advies. Heeft u toch liever direct contact? Dan kunt u ons rechtstreeks bereiken via onderstaand telefoonnummer.


BuildingLine   |   Communicatieweg 2   |   3641 SE Mijdrecht   |   Tel:  +31 6 364 644 70