Anti graffiti folie - GraffiLine


Beschermend

Naast de bekende spuitbussen, gebruiken vandalen in steden over de hele wereld ook mechanische etsgereedschappen en zelfs zuur om hun sporen achter te laten. Schurende en chemisch destructieve methoden van graffiti zijn zelfs nog moeilijker te verwijderen dan spuitverf, waardoor eigenaren van gebouwen, bedrijfseigenaren en huurders duizenden euro's aan reparatie- en vervangingskosten kwijt zijn. Anti-Graffiti folie is de onbetwiste favoriete oplossing om de schade veroorzaakt door vandalen te beperken. De folie is speciaal ontworpen om oppervlakken te beschermen. Als u bedenkt wat de kosten zijn voor het iedere keer schoonmaken van de ondergrond op jaarbasis is, is daarmee de investering van folie al snel terugverdient.

Toepassing

GraffiLine folie kan op elk hard en glad buitenoppervlak worden geïnstalleerd, inclusief verticaal of schuin glas, roestvrij staal en spiegels. Deze folie is bijna onzichtbaar, wat betekent dat ze het uiterlijk van het oppervlak waaraan ze worden gehecht niet veranderen. Wanneer een vandaal toeslaat, kan  de film eenvoudig worden schoongemaakt met speciaal daarvoor geschikte schoonmaakmiddel.

Belangrijkste kenmerken:

  • Premium kwaliteit folie van bijvoorbeeld 3M™ met een levensduur tot 10 jaar.
  • Praktisch onzichtbaar.
  • Uitstekend toepasbaar op diverse gladde ondergronden(hout, pvc, glas of metaal).
  • Brandclassificatie volgens Europese normen.

Een selectie van mogelijke GraffiLine toepassingen:


Benieuwd wat wij voor uw gebouw kunnen betekenen?

Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen onze surface-specialisten contact met u op voor een vrijblijvend maatwerk advies. Heeft u toch liever direct contact? Dan kunt u ons rechtstreeks bereiken via onderstaand telefoonnummer.


BuildingLine   |   Communicatieweg 2   |   3641 SE Mijdrecht   |   Tel:  +31 (0) 297 38 33 50