De opkomst van kantooromgevingen met open plafonds, overvloedig daglicht en betonnen vloeren is merkbaar. Echter, er is een bewustwording dat de akoestiek niet optimaal is en dit beïnvloedt de kwaliteit van de werkomgeving negatief. Wij staan klaar met oplossingen en producten om de akoestiek te verbeteren en een aangenamere werkomgeving te creëren. Dit draagt bij aan het welzijn en efficiëntie van de medewerkers.

 

Samen met de klant hebben we een oplossing ontwikkeld waarbij we gebruik maken van PET vilt met een betonlook uitstraling. Bij BuildingLine beschikken we over de mogelijkheid om het PET vilt te zowel bedrukken als op maat snijden. De lichte betonlook panelen kunnen eenvoudig op muren worden aangebracht, zelfs op kleine oneffenheden. Ze dienen niet alleen als decoratie, maar hebben ook uitstekende akoestische eigenschappen. Bovendien is de installatie moeiteloos en is het product volledig circulair.

 

Zowel de ontwerper als de eindklant zijn buitengewoon tevreden met deze oplossing. Als u meer wilt weten over onze innovatieve oplossingen, staan we graag voor u klaar om mee te denken.