Innovatieve oplossingen voor wanden en ramen in gebouwen.

Als uw lift nog steeds prima functioneert maar hij ziet er oud en beschadigd uit, of uw lift is nieuw maar het bestaande ontwerp bevalt u niet, dan kan BuildingLine de lift snel & professioneel  een gewenst design geven. Liftrenovatie is de meest betaalbare en de snelste oplossing voor de transformatie van uw lift. De folie kan zowel in de cabine, maar ook op de deuren en deuromlijsting worden aangebracht. Onze toepassingen zijn een elegante oplossing voor een opgefriste en gloednieuwe look in een paar uur tijd.

Keuzes

Rijke keuze aan kleuren: Met folies kunnen we alles doen wat u maar kunt bedenken - van unicolor klassieke folies zoals grijze folie, een geborstelde aluminiumfolie, een krokodillen lederen look (en structuur) tot verschillende kleuren en ontwerpen naar uw wens. Ook bieden wij mogelijkheid tot bedrukte oplossingen: Indien u geen standaardoplossing wenst, kunnen wij een op maat gemaakte oplossing bedenken door een foto of uw merklogo op de folie te drukken.

Onderhoud

Deze folies hebben geen speciaal onderhoud nodig en kunnen op de normale manier worden gereinigd. 

Uitvoering

Als uw lift beschadigingen heeft, behandelen wij van het oppervlakte voordat de folie wordt geinstalleerd. Het installatieproces duurt slechts enkele uren wanneer het wordt uitgevoerd door onze gecertificeerde BuildingLine medewerkers.