BuildingLine in het nieuws


Sign+ Magazine

Sign+ is het platform dat creatieve ondernemers in de sign- en grootformaat printbranche verbindt en verdieping biedt op het gebied van Vaktechniek en Ondernemerschap, zodat deze bedrijven zich verder kunnen professionaliseren. Het volgende artikel verscheen in januari 2022.


Schildersvak.nl

"Kijk woonprogramma’s op tv er maar op na, folie rukt op in de gebouwde omgeving. En niet alleen in de keuken bij particulieren. Ook in de zakelijke markt en utiliteitsbouw worden steeds vaker zelfklevende folies ingezet uit oogpunt van duurzaamheid, veiligheid, comfort of esthetiek. Een domein dat veel schilders nog links laten liggen. Volgens signmaker Paul Brouwer onterecht. Met BuildingLine profileert hij zich als foliespecialist, voor advies en uitvoering."

Schildersvak.nl is een gezamenlijke productie van de redacties van Eisma's Schildersblad en SchildersVakkrant. Met nieuws en vakinformatie over totaalonderhoud, schilderen, coaten, afwerken, conserveren, glas plaatsen, renoveren en restaureren.

Ondernamen Woerden

OnderNamen is een actief platform dat ondernemers met elkaar verbindt en brengt ieder kwartaal een ondernemers magazine uit.