Akoestisch Paneel - AkoestieLine


Meer dan zomaar een paneel!

Een aangename akoestiek draagt in iedere omgeving bij aan succes. Of het nou in een winkel, kantoor, openbare ruimte of gewoon thuis is. Daarnaast geniet men meer van een bezoek aan een een ruimte dat is aangekleed met panelen uit onze AkoestieLine. Naast de standaard rechthoekige panelen hebben wij ook de populaire hexagon vormen. Deze zijn er in de formaten 60, 100 en 140 cm.  Alle onze akoestische prints zitten in een geanodiseerd aluminium frame. 

 

Bij de onze  panelen is de geprinte stof verlijmd met akoestisch materiaal. Het akoestische materiaal bestaat voor 90% uit de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Door deze lange vezels worden geluidsgolven goed geabsorbeerd. Bij het basic paneel zorgt een spouw tussen het paneel en de wand voor nog meer akoestisch effect. Het premium paneel heeft een extra laag akoestisch materiaal.

BuildingLine - AkoestieLine
BuildingLine - AkoestieLine
BuildingLine - AkoestieLine

Het verschil tussen basic en premium

Het basic paneel heeft dankzij de combinatie van de materialen en de opbouw een α-waarde van 0,65. Het premium paneel heeft een α-waarde van 0,9. In het premium paneel is namelijk nog een extra laag akoestisch materiaal verwerkt, voor nog meer geluidsabsorptie. Daarnaast is het frame van het premium paneel dikker en steviger.

Kenmerken:

  • Creëer een betere akoestiek. AkoestieLine Panelen absorbeert geluidsgeloven.
  • Akoestisch materiaal van gerecyclede spijkerbroeken.
  • Mooie ruimtes met minder nagalm, dat wil je ervaren!
  • Veilig: Voorzien van Brandcertificaat EN-13501 / DIN 4102
  • Voorzien van eenvoudig te monteren frame.

AkoestieLine - voorbeelden van panelen:


Benieuwd wat wij voor uw gebouw kunnen betekenen?

Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen onze surface-specialisten contact met u op voor een vrijblijvend maatwerk advies. Heeft u toch liever direct contact? Dan kunt u ons rechtstreeks bereiken via onderstaand telefoonnummer.


BuildingLine   |   Communicatieweg 2   |   3641 SE Mijdrecht   |   Tel:  +31 6 364 644 70